Hoezenlabelaar

Robotag levert een machine waarmee snel, eenvoudig en kostenbesparend hoezen voor bloemen & planten worden voorzien van één of meerdere etiketten. De garantie van een vaste plaats van het label (sticker) op de hoes, bespaart u niet alleen veel tijd, maar draagt bij aan een uniforme uitstraling.

Voor diverse verpakkingen in de fruit & food industrie heeft Robotag een speciale hoezenlabelaar ontwikkeld.

FLOWERS / PLANTS

Voor bloemen en planten is het belangrijk dat de informatie op het etiket snel, accuraat & efficiënt wordt aangebracht. Flexibiliteit en snelheid zijn daarbij van groot belang. Robotag is hier van origine volledig op ingesteld.

FOOD

Voedsel vraagt om speciale maatregelen voor het labellen van hoezen. Door de strenge regelgeving en normeringen worden hoge eisen gesteld aan de behandeling en vervaardiging van de verpakking. Dat dit invloed heeft op de labelling spreekt voor zich. Robotag is als geen ander op de hoogte van de eisen en voldoet aan alle richtlijnen.

FRUIT

Evenals voor de foodindustrie gelden voor de fruithandel strenge restricties voor het labellen van verpakking. Fruit is bijzonder kwetsbaar, waardoor de behandeling vaak nog meer aandacht vergt dan de overige verpakkingen in de voedselindustrie. Ook hier heeft Robotag oplossingen voor ontwikkeld.

Robotag B.V.

info@robotag.nl
Postbus 39
1430 AA AALSMEER

Contactformulier

DE KWAKEL

Noorddammerweg 49
1424 NW DE KWAKEL
+31 (0) 297- 523413

HONSELERSDIJK

Venus 350
2675 LP HONSELERSDIJK
+31 (0) 174 - 620908